Wydawcy

En cuisine et en salle B1-B2 przewodnik metodyczny

CLE International

88

9782090386783

Nowość

Status: Dostępny

Średnia ocen 
0/5   (0)
cena detaliczna:

128,50 zł

cena internetowa:

77,10 zł

Najniższa cena z 30 dni przed obniżką:

Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni

Przewodnik metodyczny do nauczania specjalistycznego francuskiego słownictwa i określeń związanych z branżą gastronomiczną, poziom B1-B2. Skierowany do starszej młodzieży i dorosłych.

En cuisine et en salle łączy naukę języka z praktyką zawodową. Przejrzysty i wzbogacony o treści związane z sektorem restauracyjnym, podręcznik skupia się na umiejętnościach komunikacyjnych, opierając się na zadaniach umieszczonych w kontekście pracy w kuchni.

Książka odpowiada poziomowi B1-B2 Europejskiego Systemu Opisu Kształcenia Językowego i pomaga opanować umiejętności podnoszące kwalifikacje zawodowe.

En cuisine et en salle:
  • podręcznik “wszystko w jednym” + płyta DVD-Rom z filmami o kulturze i cywilizacji,
  • przewodnik metodyczny w wersji papierowej lub elektronicznej.

Produkty powiązane

Katalog: En cuisine et en salle B1-B2 przewodnik metodyczny