En cuisine et en salle B1-B2 przewodnik metodyczny

CLE International

88

9782090386783

Nowość

Status: Dostępny

Średnia ocen 
0/5   (0)
Cena internetowa:

109,20 zł

Najniższa cena z 30 dni przed obniżką:

Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni

X Informacja o cenach

Informacja o cenach ujawnianych przy towarach sprzedawanych w sklepie internetowym https://nowela.pl/:

  • Ceny towarów sprzedawanych w różnych kanałach sprzedaży mogą się między sobą różnić.
  • Cena internetowa ujawniana na stronie sklepu internetowego https://nowela.pl/ oznacza podstawową (regularną) cenę towaru ustaloną właśnie dla tego kanału sprzedaży tj. dla sklepu internetowego https://nowela.pl/. Cena internetowa jest często niższa od ceny katalogowej.
  • Cena katalogowa oznacza podstawową cenę detaliczną, często określaną także jako tzw. cena okładkowa lub cena sugerowana (zwykle ustalana przez wydawcę lub dystrybutora).
  • Informacje o najniższej cenie z ostatnich 30 dni przed obniżką ceny publikowane na stronie sklepu internetowego https://nowela.pl/ odnoszą się do obniżek ceny internetowej ujawnionej przy towarach sprzedawanych w tym kanale sprzedaży.

Przewodnik metodyczny do nauczania specjalistycznego francuskiego słownictwa i określeń związanych z branżą gastronomiczną, poziom B1-B2. Skierowany do starszej młodzieży i dorosłych.

En cuisine et en salle łączy naukę języka z praktyką zawodową. Przejrzysty i wzbogacony o treści związane z sektorem restauracyjnym, podręcznik skupia się na umiejętnościach komunikacyjnych, opierając się na zadaniach umieszczonych w kontekście pracy w kuchni.

Książka odpowiada poziomowi B1-B2 Europejskiego Systemu Opisu Kształcenia Językowego i pomaga opanować umiejętności podnoszące kwalifikacje zawodowe.

En cuisine et en salle:
  • podręcznik “wszystko w jednym” + płyta DVD-Rom z filmami o kulturze i cywilizacji,
  • przewodnik metodyczny w wersji papierowej lub elektronicznej.

Produkty powiązane

Katalog: En cuisine et en salle B1-B2 przewodnik metodyczny