Wydawcy

En cuisine A1-A2 przewodnik metodyczny

CLE International

122

978-2-09-038674-5

Jerome Cholvy

9782090386745

Nowość

Status: Ostatnie egzemplarze

Średnia ocen 
0/5   (0)
cena detaliczna:
123,40 zł
cena internetowa:

61,70 zł

Najniższa cena z 30 dni przed obniżką:

Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni

Przewodnik metodyczny do nauczania specjalistycznego francuskiego słownictwa i określeń związanych z branżą gastronomiczną, poziom A1-A2. Skierowany do starszej młodzieży i dorosłych.

En cuisine łączy naukę języka z praktyką zawodową. Przejrzysty i wzbogacony o treści związane z sektorem restauracyjnym, podręcznik skupia się na umiejętnościach komunikacyjnych, opierając się na zadaniach umieszczonych w kontekście pracy w kuchni.

Książka odpowiada poziomowi A1-A2 Europejskiego Systemu Opisu Kształcenia Językowego i pomaga opanować umiejętności podnoszące kwalifikacje zawodowe.

En cuisine:
  • podręcznik “wszystko w jednym” z płytą CD,
  • przewodnik metodyczny w wersji papierowej lub elektronicznej.

Produkty powiązane

Katalog: En cuisine A1-A2 przewodnik metodyczny