x

Masz pytania?

Skontaktuj się z naszym działem obsługi!

+48 61 670 66 92

zamowienia@nowela.pl

Infolinia czynna od
Poniedziałku do Piątku
w godzinach 8:00 - 16:00

Kategorie

Wydawcy

En cuisine A1-A2 przewodnik metodyczny

Cle International

122

2014

978-2-09-038674-5

9782090386745

cena detaliczna:
98,00 zł
cena internetowa:

83,30 zł

Nowy produkt

Status: Ostatnie egzemplarze

Opis
Przewodnik metodyczny do nauczania specjalistycznego francuskiego słownictwa i określeń związanych z branżą gastronomiczną, poziom A1-A2. Skierowany do starszej młodzieży i dorosłych.

En cuisine łączy naukę języka z praktyką zawodową. Przejrzysty i wzbogacony o treści związane z sektorem restauracyjnym, podręcznik skupia się na umiejętnościach komunikacyjnych, opierając się na zadaniach umieszczonych w kontekście pracy w kuchni.

Książka odpowiada poziomowi A1-A2 Europejskiego Systemu Opisu Kształcenia Językowego i pomaga opanować umiejętności podnoszące kwalifikacje zawodowe.

En cuisine:
  • podręcznik “wszystko w jednym” z płytą CD,
  • przewodnik metodyczny w wersji papierowej lub elektronicznej.
Produkty powiązane