Wydawcy

Hotellerie-restauration.com 2 edycja przewodnik metodyczny

CLE International

160

978-2-09-038047-7

Chantal Dubois, Laurent Semichon

francuski

9782090380477

Nowość

Status: Ostatnie egzemplarze

Średnia ocen 
0/5   (0)
cena detaliczna:
136,30 zł
cena internetowa:

68,15 zł

Najniższa cena z 30 dni przed obniżką:

Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni

Przewodnik metodyczny do nauczania specjalistycznego francuskiego słownictwa i zwrotów związanych z hotelarstwem i sektorem restauracyjnym, poziom A2/B1. Skierowany do młodzieży w wieku 16-18 lat i dorosłych.

Celem Hôtellerie-restauration.com jest umożliwienie swobodnego porozumiewania się w języku francuskim w sytuacjach napotykanych w pracy w hotelu i restauracji. Proponuje naukę poprzez stwarzanie prostych sytuacji komunikacyjnych i spełnia oczekiwania zarówno osób zainteresowanych podjęciem pracy w tych sektorach, jak i profesjonalistów poszukujących zatrudnienia w środowisku francuskojęzycznym.

Druga edycja:
  • DVD-Rom z audio w formacie mp3 oraz 6-odcinkowym filmem odpowiadającym tematom z podręcznika,
  • kolorowy przewodnik “Gastronomia i enologia”,
  • 10 testów szkoleniowych i przygotowanie do egzaminu DFP tourisme et hôtellerie B1 Francuskiej Izby Przemysłowo Handlowej,
  • 2 testy poziomujące: ogólny i językowy specjalistyczny.

Produkty powiązane

Katalog: Hotellerie-restauration.com 2 edycja przewodnik metodyczny