Hotellerie-restauration.com 2 edycja przewodnik metodyczny

CLE International

160

978-2-09-038047-7

9782090380477

Nowość

Status: Ostatnie egzemplarze

Średnia ocen 
0/5   (0)
Cena internetowa:

68,20 zł

Najniższa cena z 30 dni przed obniżką:

Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni

X Informacja o cenach

Informacja o cenach ujawnianych przy towarach sprzedawanych w sklepie internetowym https://nowela.pl/:

  • Ceny towarów sprzedawanych w różnych kanałach sprzedaży mogą się między sobą różnić.
  • Cena internetowa ujawniana na stronie sklepu internetowego https://nowela.pl/ oznacza podstawową (regularną) cenę towaru ustaloną właśnie dla tego kanału sprzedaży tj. dla sklepu internetowego https://nowela.pl/. Cena internetowa jest często niższa od ceny katalogowej.
  • Cena katalogowa oznacza podstawową cenę detaliczną, często określaną także jako tzw. cena okładkowa lub cena sugerowana (zwykle ustalana przez wydawcę lub dystrybutora).
  • Informacje o najniższej cenie z ostatnich 30 dni przed obniżką ceny publikowane na stronie sklepu internetowego https://nowela.pl/ odnoszą się do obniżek ceny internetowej ujawnionej przy towarach sprzedawanych w tym kanale sprzedaży.

Przewodnik metodyczny do nauczania specjalistycznego francuskiego słownictwa i zwrotów związanych z hotelarstwem i sektorem restauracyjnym, poziom A2/B1. Skierowany do młodzieży w wieku 16-18 lat i dorosłych.

Celem Hôtellerie-restauration.com jest umożliwienie swobodnego porozumiewania się w języku francuskim w sytuacjach napotykanych w pracy w hotelu i restauracji. Proponuje naukę poprzez stwarzanie prostych sytuacji komunikacyjnych i spełnia oczekiwania zarówno osób zainteresowanych podjęciem pracy w tych sektorach, jak i profesjonalistów poszukujących zatrudnienia w środowisku francuskojęzycznym.

Druga edycja:
  • DVD-Rom z audio w formacie mp3 oraz 6-odcinkowym filmem odpowiadającym tematom z podręcznika,
  • kolorowy przewodnik “Gastronomia i enologia”,
  • 10 testów szkoleniowych i przygotowanie do egzaminu DFP tourisme et hôtellerie B1 Francuskiej Izby Przemysłowo Handlowej,
  • 2 testy poziomujące: ogólny i językowy specjalistyczny.

Produkty powiązane

Katalog: Hotellerie-restauration.com 2 edycja przewodnik metodyczny