Cuisine książka + CD audio poziom A1-A2
Jerome Cholvy
112
2014
978-2-09-038673-8
9782090386738
Nowość
Status: Dostępny
Średnia ocen 
0/5   (0)
Podręcznik do nauki specjalistycznego francuskiego słownictwa i określeń związanych z branżą gastronomiczną, poziom A1-A2. Skierowany do starszej młodzieży i dorosłych.
En cuisine łączy naukę języka z praktyką zawodową. Przejrzysty i wzbogacony o treści związane z sektorem restauracyjnym, podręcznik skupia się na umiejętnościach komunikacyjnych, opierając się na zadaniach umieszczonych w kontekście pracy w kuchni.
Książka odpowiada poziomowi A1-A2 Europejskiego Systemu Opisu Kształcenia Językowego i pomaga opanować umiejętności podnoszące kwalifikacje zawodowe.
En cuisine:
En cuisine łączy naukę języka z praktyką zawodową. Przejrzysty i wzbogacony o treści związane z sektorem restauracyjnym, podręcznik skupia się na umiejętnościach komunikacyjnych, opierając się na zadaniach umieszczonych w kontekście pracy w kuchni.
Książka odpowiada poziomowi A1-A2 Europejskiego Systemu Opisu Kształcenia Językowego i pomaga opanować umiejętności podnoszące kwalifikacje zawodowe.
En cuisine:
- podręcznik “wszystko w jednym” z płytą CD,
- przewodnik metodyczny w wersji papierowej lub elektronicznej.
Produkty powiązane
Katalog: Cuisine książka + CD audio poziom A1-A2
Paris petits bistrots des grands chefs : les 100 meilleures...
SAS INTERFORUM
EAN: 9782373951820Cena internetowa: 55,20 złTurismo 2 B1 podręcznik + ćwiczenia + zawartość online Xicota Tort, Núria , Sanz Oberberger,...
SGEL-Educacion
EAN: 9788416782390Cena internetowa: 157,70 złBon Voyage! Francais du tourisme przewodnik metodyczny A1-A2 Elisabeth Dussac
CLE International
EAN: 9782090386813Cena internetowa: 123,10 złBon Voyage! Francais du tourisme książka A1-A2 Elisabeth Dussac
CLE International
EAN: 9782090386790Cena internetowa: 118,80 złTourisme.com 2ed podręcznik + CD audio Sophie Corbeau, Chantal Dubois,...
CLE International
EAN: 9782090380446Cena internetowa: 124,20 złTourisme.com 2ed przewodnik metodyczny Sophie Corbeau, Chantal Dubois,...
CLE International
EAN: 9782090380453Cena internetowa: 117,60 złEn cuisine et en salle B1-B2 przewodnik metodyczny
CLE International
EAN: 9782090386783Cena internetowa: 109,20 złEn cuisine et en salle B1-B2
CLE International
EAN: 9782090386752Cena internetowa: 118,80 złEn cuisine A1-A2 przewodnik metodyczny Jerome Cholvy
CLE International
EAN: 9782090386745Cena internetowa: 104,90 zł